Een beoordeling van permanente laserontharing


Wanneer op de verkeerde manier toegepast (via een onervaren en ongetrainde behandelaar) is daar een risico op bijwerkingen, zoals brandwonden

Deze laser is geschikt wegens ieder huidtype, tevens voor lieden betreffende ons donkere huid of als de huid gebruind is via zonlicht. In dat laatste geval zal wegens een Soprano Diode Laser SHR gekozen worden.

Bent u overtuigd het definitieve ontharing wat wegens u is, neem vervolgens aanraking met ons op vanwege dit vervaardigen aangaande ons afspraak.

Een optimaal resultaat kan zijn verder een expertise over de praktijk van omvangrijk belang. Vergelijk het met de formule 2 coureur; dit vervaardigd ons omvangrijk verschil via iemand die de boulide is bestuurd teneinde dit allerbeste uitkomst te bereiken.

Maak regelrecht toepassing betreffende een voor niets allereerste consult betreffende ons ondervinden HBO huidtherapeut, bij je in de nabijheid! Zij vertelt jouw alles over een behandeling. Doch tevens aan prijzen ontharing voor mannen en mogelijke vergoeding.

Indien jouw jouw bikinilijn laat laseren met ons diode laser, dan ben je er niet direct met verzekerd het dit tevens echt gebeurt. Iedereen mag immers betreffende zo’n laser behandelen.

Om een dikwijls dikkere, stuggere en dieper liggende mannen hoofdharen juist te behandelen is ons sterke laser benodigd. Ga voor de hoogwaardige Elos waarmee al die mannelijke haartypen en haarkleuren behandeld mogen worden.

Het kan zijn vereist teneinde een behandeling 6 tot 7 weken na een behandeling te herhalen. De haartjes komen dan uit de “slaapfase” alweer in een groeifase en kunnen dan wederom effectief behandeld worden. Vanwege de meeste gebieden geldt het plusminus 6 behandelingen benodigd zijn.

Ook zijn diode lasers uitgevoerd met meerdere behandelkoppen, zodat ook korte indien grotere oppervlakken op de huid gemakkelijk onthaard geraken mogen geraken. Denk tevens met een haartjes op en/ofwel in een oren, neus, tussen een wenkbrauwen ofwel bovenlip.

Laserontharing bestaat alang enige jaren en is vaak verward met IPL-ontharing. IPL kan zijn echter nauwelijks laserontharing!

Uiteraard kan zijn het ook geoorloofd om al die hoofdharen op een gehele schaamstreek te verminderen. Definitief ontharen aangaande een bikinilijn met de betrouwbare Elos treatment wordt uitgevoerd door een professionele huidtherapeut. Dit mag laserontharing al vanaf €85,- op meer dan 150 plekken in Nederland.

@ikke je laaat dit gewoon verrichten door schoponheidsspecialiste.. alang dat heisa.. 10 euro en ik mag weer ons kort rokkie met eindhoven readmymail

De 755nm verwijdert blonde/grijze en vlassige haren, een 808nm is zeer geschikt wegens harde, stugge en diepliggende hoofdharen en de 1064nm kan zijn in staat teneinde haren op ons donkere huid te verminderen.

Vanwege onze specialisme elektrisch ontharen kunt u dan ook in aanmerking komen voor een vergoeding met de zorgverzekeraar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een beoordeling van permanente laserontharing”

Leave a Reply

Gravatar